familieshoot

Een mooi cadeau maar ook voor je zelf een leuke herinnering!

Dit soort foto’s zijn altijd waardevol om als cadeau te krijgen.Daarnaast zijn ze ook voor je zelf leuk, om later nog eens op terug te kijken. Regel die professionele familiefotoshoot daarom nog vandaag! Want hoeveel, echt goede foto’s, heb jij eigenlijk van vroeger? En die tijd …. komt nooit meer terug! 

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen een groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook losse portretten, broertje-zusje opnames of elke andere combinatie die je kan bedenken. Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera. 

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof mij… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk eens die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor je eigen gezin. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch?

welke achtergrond kleur wil jij?

Karaktervol zwart, fris wit of neutraal grijs. Altijd keuze uit 8 kleuren.

van canvas tot hout

Natuurijk mag je zelf ook de afdrukken verzorgen. Maar als wij die voor je verzorgen heb je gegarandeerd pro-kwaliteit.

heldere tarieven

Heb jij ook zo'n hekel aan kleine lettertjes? Wij ook! Daarom hebben wij pakketten samengesteld voor de meest voorkomende shoots.

ook in de weekenden

Een fotograaf werkt wanneer andere mensen vrij hebben. Wij rekenen daarom ook geen rare toeslagen voor zaterdagen, zondagen of avonden.

gratis parkeren voor deur

Onze studio ligt heel centraal in Noord-Holland, om precieser te zijn in de regio Alkmaar. Parkeren doe je gewoon, gratis, voor deur!

relaxte fotografen

Op de foto gaan is voor veel mensen best een beetje spannend. Een fotograaf die je dan snel op je gemak stelt is dan wel zo fijn.

kies zelf je achtergrond

Een achtergrond hoeft niet altijd wit te zijn. Een klassieke bruin of neutrale grijs kan ook heel mooi zijn! Wij hebben altijd acht verschillende kleuren op de rol.

heldere prijzen prijzen

Het is altijd mogelijk meer foto's af te nemen

basis

129
  • één digitaal bestand
  • max. 5 personen
  • extra digitaal bestand 15,-

standaard

159
  • max 3 digitale bestanden
  • max 7 personen
  • extra digitaal bestand 15,-
Popular

deluxe

219
199
  • max 7 digitale bestanden
  • max 12 personen
  • extra digitaal bestand 15,-

de meeste gestelde vragen

Ja, dat mag je zeker! Na de shoot zet ik alle foto’s op een speciale website waar alleen jij toegang tot hebt. Op deze website geef je aan welke foto’s je wilt. Deze bewerken wij vervolgens en sturen wij vervolgens naar je toe.

Ja, dat kan zeker! Je mag net zo veel foto’s afnemen als je zelf wilt. Wij rekenen voor extra foto’s 7,95 per bewerkte foto.

Wij maken altijd heel veel foto’s tijdens een shoot. Meestal wel een paar  honderd. Op die manier heb jij wat te kiezen en leggen wij vaak net dat ene moment vast!

ja, ik wil ook een familieshoot!

Ik wil graag meer informatie!

Scroll to Top