kinderfotografie

Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn ze te groot!

Dit hoeft natuurlijk niet alleen als je kinderen klein zijn. Ook als pubertje zijn ze onvergetelijk. Gaan je kinderen bijna het huis uit? Dan is het toch heerlijk om ze iedere dag bij je hebben door middel van een mooi portret in huis? Belangrijk bij het fotograferen van kinderen is dat ze lekker hun gang kunnen gaan en daardoor zichzelf zijn. Op die manier kom ik tot spontane en pure portretten. Niet altijd stijf geposeerd maar som ook gewoon lekker los en speels. In een ontspannen sfeer en met veel grappen en grollen, neem ik ruim de tijd om juist die foto’s te maken waar jouw kind het beste er op uitkomt.

welke achtergrond kleur wil jij?

Karaktervol zwart, fris wit of neutraal grijs. Altijd keuze uit 8 kleuren.

van canvas tot hout

Natuurijk mag je zelf ook de afdrukken verzorgen. Maar als wij die voor je verzorgen heb je gegarandeerd pro-kwaliteit.

heldere tarieven

Heb jij ook zo'n hekel aan kleine lettertjes? Wij ook! Daarom hebben wij pakketten samengesteld voor de meest voorkomende shoots.

ook in de weekenden

Een fotograaf werkt wanneer andere mensen vrij hebben. Wij rekenen daarom ook geen rare toeslagen voor zaterdagen, zondagen of avonden.

gratis parkeren voor deur

Onze studio ligt heel centraal in Noord-Holland, om precieser te zijn in de regio Alkmaar. Parkeren doe je gewoon, gratis, voor deur!

relaxte fotografen

Op de foto gaan is voor veel mensen best een beetje spannend. Een fotograaf die je dan snel op je gemak stelt is dan wel zo fijn.

kies zelf je achtergrond

Een achtergrond hoeft niet altijd wit te zijn. Een klassieke bruin of neutrale grijs kan ook heel mooi zijn! Wij hebben altijd acht verschillende kleuren op de rol.

heldere prijzen prijzen

Het is altijd mogelijk meer foto's af te nemen

basis

119
  • max 3 digitale bestanden
  • kledingwissel niet mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

standaard

179
149
  • max 7 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-
Popular

deluxe

254
189
  • max 12 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

de meeste gestelde vragen

Ja, dat mag je zeker! Na de shoot zet ik alle foto’s op een speciale website waar alleen jij toegang tot hebt. Op deze website geef je aan welke foto’s je wilt. Deze bewerken wij vervolgens en sturen wij vervolgens naar je toe.

Ja, dat kan zeker! Je mag net zo veel foto’s afnemen als je zelf wilt. Wij rekenen voor extra foto’s 7,95 per bewerkte foto.

Wij maken altijd heel veel foto’s tijdens een shoot. Meestal wel een paar  honderd. Op die manier heb jij wat te kiezen en leggen wij vaak net dat ene moment vast!

ja, ik wil ook een kindershoot!

Ik wil graag meer informatie!

Scroll to Top