portretfotografie

Presenteer jezelf op een mooie manier!

Mensen zijn het meest gefotografeerde onderwerp ter wereld. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Elk met een andere expressie, uitstraling, huidskleur en vorm.

Het maken van een portretfoto is heel eenvoudig. Je richt de camera op de persoon en drukt af. Het maken van een goede portretfoto is echter wat anders!

Als je eens goed kijkt naar een echt goede portretfoto, gemaakt door een professional, dan valt al snel op dat het verschil met een standaard portret kiekje in de details zitten. Overal is over nagedacht en dat zie je terug in het resultaat.

Fotostudio Reijngoud staat bekend om zijn relaxte sfeer en ontspannen aanpak.
Voel jij je op je gemak? Dan sta je het mooiste op de foto!

welke achtergrond kleur wil jij?

Karaktervol zwart, fris wit of neutraal grijs. Altijd keuze uit 8 kleuren.

van canvas tot hout

Natuurijk mag je zelf ook de afdrukken verzorgen. Maar als wij die voor je verzorgen heb je gegarandeerd pro-kwaliteit.

heldere tarieven

Heb jij ook zo'n hekel aan kleine lettertjes? Wij ook! Daarom hebben wij pakketten samengesteld voor de meest voorkomende shoots.

ook in de weekenden

Een fotograaf werkt wanneer andere mensen vrij hebben. Wij rekenen daarom ook geen rare toeslagen voor zaterdagen, zondagen of avonden.

gratis parkeren voor deur

Onze studio ligt heel centraal in Noord-Holland, om precieser te zijn in de regio Alkmaar. Parkeren doe je gewoon, gratis, voor deur!

relaxte fotografen

Op de foto gaan is voor veel mensen best een beetje spannend. Een fotograaf die je dan snel op je gemak stelt is dan wel zo fijn.

kies zelf je achtergrond

Een achtergrond hoeft niet altijd wit te zijn. Een klassieke bruin of neutrale grijs kan ook heel mooi zijn! Wij hebben altijd acht verschillende kleuren op de rol.

heldere prijzen prijzen

Het is altijd mogelijk meer foto's af te nemen

basis

119,80
  • max 3 digitale bestanden
  • kledingwissel niet mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

standaard

180
149,80
  • max 7 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-
Popular

deluxe

255
189,80
  • max 12 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

de meeste gestelde vragen

Ja, dat mag je zeker! Na de shoot zet ik alle foto’s op een speciale website waar alleen jij toegang tot hebt. Op deze website geef je aan welke foto’s je wilt. Deze bewerken wij vervolgens en sturen wij vervolgens naar je toe.

Ja, dat kan zeker! Je mag net zo veel foto’s afnemen als je zelf wilt. Wij rekenen voor extra foto’s 7,95 per bewerkte foto.

Wij maken altijd heel veel foto’s tijdens een shoot. Meestal wel een paar ┬áhonderd. Op die manier heb jij wat te kiezen en leggen wij vaak net dat ene moment vast!

ja, ik wil ook potretfoto's!

Ik wil graag meer informatie!

Scroll to Top