zwangerschapsshoot

trots op je dikke buik!

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Het is eigenlijk de enige periode, dat je trots kan zijn op een dikke buik. Daarom is het ook zo leuk om die buik vast te laten leggen, met zwangerschapsfotografie. Als herinnering voor je zelf. Maar uit ervaring weet ik, dat je kindje dit later ook schitterend zult vinden.

Deze periode komt nooit meer terug. Dus mocht je twijfelen voor een shoot? Doe het dan zeker! De shoot kan je het beste tussen de 32-ste en 36-ste week van je zwangerschap doen.

welke achtergrond kleur wil jij?

Karaktervol zwart, fris wit of neutraal grijs. Altijd keuze uit 8 kleuren.

van canvas tot hout

Natuurijk mag je zelf ook de afdrukken verzorgen. Maar als wij die voor je verzorgen heb je gegarandeerd pro-kwaliteit.

heldere tarieven

Heb jij ook zo'n hekel aan kleine lettertjes? Wij ook! Daarom hebben wij pakketten samengesteld voor de meest voorkomende shoots.

ook in de weekenden

Een fotograaf werkt wanneer andere mensen vrij hebben. Wij rekenen daarom ook geen rare toeslagen voor zaterdagen, zondagen of avonden.

gratis parkeren voor deur

Onze studio ligt heel centraal in Noord-Holland, om precieser te zijn in de regio Alkmaar. Parkeren doe je gewoon, gratis, voor deur!

relaxte fotografen

Op de foto gaan is voor veel mensen best een beetje spannend. Een fotograaf die je dan snel op je gemak stelt is dan wel zo fijn.

kies zelf je achtergrond

Een achtergrond hoeft niet altijd wit te zijn. Een klassieke bruin of neutrale grijs kan ook heel mooi zijn! Wij hebben altijd acht verschillende kleuren op de rol.

heldere prijzen prijzen

Het is altijd mogelijk meer foto's af te nemen

basis

129
  • max 3 digitale bestanden
  • kledingwissel niet mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

standaard

189
159
  • max 7 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-
Popular

deluxe

264
199
  • max 12 digitale bestanden
  • kledingwissel mogelijk
  • extra digitaal bestand 15,-

de meeste gestelde vragen

Ja, dat mag je zeker! Na de shoot zet ik alle foto’s op een speciale website waar alleen jij toegang tot hebt. Op deze website geef je aan welke foto’s je wilt. Deze bewerken wij vervolgens en sturen wij vervolgens naar je toe.

Ja, dat kan zeker! Je mag net zo veel foto’s afnemen als je zelf wilt. Wij rekenen voor extra foto’s 7,95 per bewerkte foto.

Wij maken altijd heel veel foto’s tijdens een shoot. Meestal wel een paar  honderd. Op die manier heb jij wat te kiezen en leggen wij vaak net dat ene moment vast!

ja, ik wil ook een zwangerschapsshoot!

Ik wil graag meer informatie!

Scroll to Top